Enklere Data tilbyr tjenester

Vår erfaring og kunnskap gjør det raskt og enkelt å lage den løsningen du ønsker. Det kan være om det gjelder utvidelser av våre standard apper eller skreddersøm.

Til høyre vises et eksempel på hvordan vi henter data fra sosiale media. Dette kan være ett av mange måter å gjøre det på, det er opp til deg.

Skreddersøm av apper :

Dine ønsker og behov for tilpasning og utvikling av nye apper ivaretar vi til svært konkurransedyktige vilkår. Vår erfaring med utvikling i Excel er lang og god og vi løser de mest krevende områdene i utvikling av slike apper.

Våre produkter & tjenester :

Budsjett

Enkelt budsjett verktøy som gir enkel oversikt over hele budsjettet samt lividitetskontroll. For de som ønsker intern opplæring tilbyr vi det sammen med praktisk oppsett.

Regnskap

Det enkleste regnskapssystem. Ivaretar standard reegnskap samt fakturering, resultat og balanse og mva-oppgjør. Det medfølgende egenopplæringskurset er for noen nok til å brukes systemet aktivt, men noen ønsker mer oppplæring. Vi kan gi kurs internt med tilhørende egne praktiske oppgaver.

Lønn

Som et selvstendig system eller brukt sammen med Regnskap har vi utviklet Lønnssystem for opp til 3 ansatte.

Kjørebok

Gir oversikt over som kreves for kjørebok og diett godgjørelse. Viser alle beregninger som danner grunnlaget for alle totaler. Ved behov tilbyr vi å gjennomføre bedrifsinterne kurs med oppsett som passer hver enkelt bruker.

Avtalekontroll

Det er lett å glemme alle avtaler som kanskje burde avsluttes eller refandlinges ? Få oversikten lett!

CRM

Det enkleste CRM-systemet. Ivaretar standard oppfølging av prospects og kunder i alle faser.

Analyse

Gir full oversikt over status og ønskede nøkkeltall i din bedrift.

Årsavslutning

Viser den nye Næringsoppgave Skatt i Excel. Tall henters fra vår Excel regnskap eller ditt eget.

Veiledning

Hvis du har en følelse av at du/dere arbeider på en tungvin eller lite økonomisk måte, så ta kontakt.

Det er alltid vanskelig å se muligheten i egen bedrift og derfor gjøres det mye enklere sammen med en av våre konsulenter :

  1. Vi er trente i å se etter forbedringer og forenklinger.
  2. Vi tilbyr gratis gjennomgang av problemer og gir fast pris på å gjennomføre en test som gir konkrete forslag til forbedringer og muligheter.

Kom igang i dag og gjør din bedrifts digitalt hverdag enklere!